دیدار اعضا حزب اعتدال و توسعه فارس با خانواده پدر تعلیمات عشایر ایران

تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۱۰
Share/Save/Bookmark
جمعی از اعضا حزب اعتدال و توسعه استان فارس با حضور در منزل استاد بهمن بیگی معروف به پدر تعلیمات عشایر ایران یاد وی را گرامی داشتند.
دیدار اعضا حزب اعتدال و توسعه فارس با خانواده پدر تعلیمات عشایر ایران
 
جمعی از اعضا حزب اعتدال و توسعه استان فارس با حضور  در منزل استاد بهمن بیگی معروف به پدر تعلیمات عشایر ایران یاد وی را گرامی داشتند.
 
 به گزار ش سایت حزب اعتدال و توسعه ، در ادامه  سلسله جلسات دیدار بافرهیختگان، چهرهای ماندگار وخانواده های  آنها جمعی از اعضای سازمان بانوان و جوانان و دانشجویان حزب اعتدال و توسعه استان فارس با حضور  در منزل استاد بهمن بیگی معروف به پدر تعلیمات عشایر ایران  ضمن گرامی داشت یاد و خاطره  استاد بیگی در مورد فعالیت حزب و اهمیتی که بزرگان، هنرمندان و خادمان این خاک پر هنردر برنامه ریزی های فرهنگی این حزب دارند، توضیحاتی توسط اقای اناهید از سازمان جوانان ارائه شد.

در ادامه خانم دکتر تاک  به شرح کانون های فعال حزب پرداخته و بر شیوه ی اعتدالی عملکرد حزب در پهنه ی سیاسی کشور و نقش زنان در اجتماع صحبتهایی را بیان کرد.

همچنین خانم دکتر فرخی و خانم منصوری بر اشاعه فرهنگ قومیت ها تاکید و در مورد عشایری صحبت کردند که اکنون در جامعه افتخارات علمی و هنری آفریده اند.

آقای زارع نیز بر ساخت مستندات رسانه ای برای معرفی چهره هایی همانند اقای بهمن بیگی تاکید  کرد
.
در پایان خانم سکینه کیانی همسر زنده یاد استاد محمد بهمن بیگی معروف به پدر تعلیمات عشایر ایران با  تشکر از حضور اعضای حزب برخی از خدمات و فعالیتهای مرحوم استاد محمدبهمن بیگی را تشریح کرد.

شایان ذکر است زنده یاد محمد بهمن بیگی بنیانگذار آموزش عشایر در ایران و از ایل قشقایی استان فارس بود، کارش را از سال 1331 به تنهایی آغاز کرد و در طول 28 سال مدیریت بر اداره آموزش عشایر ایران بیش از 10 هزار معلم را تربیت کرد.
وی موسسات مختلف مانند دبیرستان شبانه روزی عشایری شیراز، مرکز آموزش فنی و حرفه ای عشایر دختران و پسران،موسسه تربیت مامای عشایر و مرکز تربیت روستا پزشک و دامپزشک را بنیان گذاشت.

وی توانست نخستین جایزه فرهنگی یونسکو را در سال 1353 به دلیل پیکار با بیسوادی دریافت کند.

از او پنج اثر با عناوین اگرقره قاج نبود ، بخارای من، ایل من ، طلای شهامت ، به اجاقت قسم ، عرف و عادت در عشایر فارس باقی مانده است .

دانش آموختگان مدارس عشایری پیرامون استاد محمد بهمن بیگی ده ها کتاب نوشته اند و مستندهای زیادی ساخته اند که از سیمای جمهوری اسلامی این مستندها پخش شده است .

محمد بهمن بیگی یازدهم اردیبهشت سال 1389 در شیراز چشم از جهان فروبست .
 
کد مطلب: 138